Op het feest

Op het feest

Jouw grote dag

Eindelijk is het zover, dit is jouw grote dag! Je wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is en met InstantSelfie maak je jouw feest helemaal compleet.

InstantSelfie plaatst de beamer en het scherm op een centrale plaats, goed in het zicht van al jouw gasten. Bij aanvang van het feest wordt de set opgestart en nemen wij van InstantSelfie plaats op een rustige plek zodat jouw gasten hier geen hinder van ondervinden.

Op het feest

Selfietime!

Alle tafels zijn voorzien van een staande flyer met daarop een instructie voor jouw gasten om foto’s naar InstantSelfie te sturen. De beamer en het scherm staan opgesteld en je feestlocatie ziet er prachtig uit, Selfietime!

De foto’s worden afgespeeld door de beamer en jouw gasten zien hun zelfgemaakte foto’s terug op het scherm. Bang voor gênante of ongepaste foto’s? Maak je geen zorgen! Alle foto’s worden eerst door InstantSelfie gescreend voordat ze op het scherm te zien zijn!

Na het feest wordt de set netjes afgebouwd en kan jij genieten van jouw huwelijksnacht. Binnen 24uur ontvang jij van InstantSelfie per e-mail een beveiligde downloadlink met persoonlijke inlogcode en kan je alle foto’s vanaf deze website downloaden!

 

footer_left Boek nu! Image Map

Totaalpakket

totaalprijs €245,- inclusief btw!

preview2